Selecteer een pagina

Een preview van ‘De wakkere professional’

door | 5 okt 2020 | Geen categorie

Van onbewust naar bewust

In onze maatschappij leven we niet echt bewust. We zitten veel in ons hoofd, praten vaak negatief en we gedragen onszelf reactief. Ook in het bedrijfsleven. Je kunt je voorstellen dat een dergelijke instelling niet leidt tot de werkomgeving waarvan je altijd al droomde. Toch gedraagt een groot gedeelte van de werknemers en ondernemers zich hiernaar, waaronder ikzelf tot voor kort ook.

Drie pijlers: gedachten, woorden en daden

Vijf jaar geleden werd ik tijdens een bewustzijnscursus wakker geschud. Ik besefte dat het ook anders kon; bewuster. Vanaf dat moment ging bij mij de knop om. Ik kreeg een enorme honger om mezelf te ontwikkelen tot een bewuste professional. Tijdens mijn zoektocht deed ik een ontdekking; onbewust gedrag is af te vangen door te werken aan drie pijlers: je gedachten, woorden en daden. Vanuit het idee: je gedachten vormen je woorden en uiteindelijk je daden.

“Vijf jaar geleden werd ik tijdens een bewustzijnscursus wakker geschud.”

Effecten op jou als professional

In dit inspirerende boek neem ik je mee aan de hand van deze drie pijlers. Dankzij de praktische en bewezen roadmap naar leven als een bewuste professional worden je gedachten rijker, je woorden zekerder en je acties gerichter. Daar word je dus een leuker mens van, maar vooral die positieve, zekere, succesvolle en energieke professional die langzaam maar zeker wakker wordt.

Judith Steinmeier is zelfstandig ondernemer en is gespecialiseerd in marketing en content. Zij heeft zich de laatste jaren enorm verdiept in bewustzijn. Judith schrijft en spreekt regelmatig over dit onderwerp, omdat zij ervan overtuigd is dat professionals meer plezier, geluk en succes kunnen creƫren in hun werk. Judith stelt nu alles in werking om het bedrijfsleven dit bewustzijn bij te brengen.

2 Reacties

  1. Lizzy

    Thanks Judith! Wederom een leuke blog en voor mij erg toepassend…

    Antwoord
  2. Judith

    Leuk dat je je erin herkent, Lizzy. Dank je wel voor je reactie!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

'De wakkere professional...

… Een praktische gids langs je gedachten, woorden en daden’

GCE-Ryder-Cup-2016-eindstand

Meer weten over mij?

Lees hier dan even verder!

w

Contact


De wakkere professional
Judith Steinmeier | Market Write
+31 (0)6 - 42 15 59 89
info@marketwrite.nl

Adres


Vonkenwaard 44
5236 XT
Den Bosch
Nederland